Koy Hämeenlinnan Poltinahon Creme

Creme muodostuu kolmesta asuinhuoneistosta ja yhdestä liiketilasta, jossa on toiminut vuoden 2016 alusta kuntosali Sporttalli.  Cremen asunnoissa on avoin pohjaratkaisu ja huonekorkeus on parhaimmillaan komeat 3,7 metriä. Lisäksi jokaisessa huoneistossa on viihtyisä parvi. Kaikki tilat on toteutettu suojellen rakennuksen kulttuurihistoriallista arvoa ja julkisivua: huoneistot henkivät kauniisti vanhaa aikaa ollen samaan aikaan lattiasta kattoon täysin nykyaikaisia.

Huoneisto 1 (myyty)

Tässä kauniissa valoisassa asunnossa on 49 m² + 10 m² parvi, avoin olohuone, tilava keittiö, käytännöllinen kylpyhuone ja sauna. Persoonallinen pohjaratkaisu taipuu moneen! 

Kuvaaja: Kristiina Ritari-Venäläinen

Huoneisto 2 (myyty)

Tämä hurmaava ja todella valoisa huoneisto on kooltaan 59 m² + 5,5 m² parvi, ja sen pohjaratkaisu antaa useita mahdollisuuksia muokata tilaa mieleisekseen. Asunnossa on erillinen keittiökulmaus, jossa on paljon taso- ja kaappitilaa sekä reilun kokoinen kylpyhuone ja sauna. Parven alla tilaa esimerkiksi työ- tai vaatehuoneelle.

Huoneisto 3 (myyty)

Tämä inspiroiva Cremen päätyhuoneisto tarjoaa omaa rauhaa ja mahdollisuuksia sekä asuin- että liiketilana tai niiden yhdistelmänä. Asunto on kooltaan 68 m² + 8 m² parvi ja se on täynnä upeita yksityiskohtia. Tässäkin asunnossa on tilava kylpyhuone sekä sauna. Valoa tulviva avoin pohjaratkaisu jättää tilaa luovuudelle!


Vastaa